Η μεταφόρτωση του Αυγουστίνου Αγκυλωτού

Ο περίφημος ελληνικός γενετικός κώδικας DNA.Μουσείο βιολογίας του Λονδίνου 1957.

Μετά την τραγική  γελοιοποίηση/κηδεία της Ελλάδας από τους  σκοπιανούς που συνέβη κατά την διάρκεια ενός  καρναβαλιού, θα ήταν καλό να γίνει μια αναφορά στον μεγάλο Έλληνα φιλόσοφο,επιστήμονα,ιστορικό Αυγουστίνο Αγκυλωτό , ιδρυτή του ινστιτούτου ταυτοποίησης του  ελληνικού DNA και πρωτοπόρο της παγκόσμιας γενετικής,ο οποίος με τους επιστημονικούς αγώνες του αμφισβήτησε ανοιχτά τις θεωρίες της ασυνέχειας της ελληνικής φυλής, που διατυπώνονταν τότε από διακεκριμένους βιολόγους. Είναι ορατός σε όλους πλέον, ο κίνδυνος εξαφάνισης της ελληνικής ταυτότητας από τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που εισρέουν στη χώρα παράνομα από τα αφύλακτα σύνορα. Γνωστά είναι και τα σχέδια μιας φούχτας Εβραίων τραπεζιτών που ελέγχουν την οικονομία σε παγκόσμια κλίμακα,για την εξαγορά έναντι εξαιρετικά χαμηλού τιμήματος ,ολόκληρης της ελληνικής επικράτειας ,με σκοπό τον απόλυτο έλεγχο του ελληνικού έθνους και την δημιουργία της πρώτης μουσουλμανικής αποικίας εντός της ευρωπαϊκής ένωσης.
Λίγα λόγια για τον μεγάλο Αυγουστίνο Αγκυλωτό ,ο οποίος είναι δυστυχώς ελάχιστα γνωστός όπως και το έργο που άφησε πίσω του. Γεννήθηκε στη Σμύρνη το 1917 και έζησε από κοντά τον τρόμο της μικρασιατικής καταστροφής από τους Τούρκους σφαγείς. Μετά την ανταλλαγή πληθυσμών ,εγκαταστάθηκε στη Αθήνα. Αμέσως υιοθέτησε την ιδεολογία του φασισμού και ήταν από τους πρώτους που κατάλαβε την σπουδαιότητα της ορθοδοξίας στην δημιουργία του ελληνοχριστιανικού πολιτισμού. Ξεκίνησε να αρθρογραφεί στη γνωστή εφημερίδα “Ελληνοχριστιανική πατρίδα”.Λίγο πριν ξεσπάσει ο πόλεμος κέρδισε μια  υποτροφία για το τμήμα βιολογικών ερευνών από το πανεπιστήμιο του Condom στην Αγγλία. Μετά τον πόλεμο θα δημοσιεύσει στο αμερικανικό περιοδικό Science fiction ,μια τεράστια ερεύνα που αποδείκνυε την μοναδικότητα του ελληνικού DNA μέσα από την ενδελεχή βιολογική μελέτη του γενετικού κώδικα που βρέθηκε σε  οστά,μάρμαρα,σωζόμενα αντικείμενα  και παραδοσιακές φορεσιές  ανθρώπων που έζησαν στην Ελλάδα τους προηγούμενους αιώνες. Ίδρυσε το ινστιτούτο ταυτοποίησης ελληνικού γενετικού κώδικα και επιδόθηκε στην συγγραφή δεκάδων βιβλίων ,πολλά από τα οποία μεταφράστηκαν και σε άλλες γλώσσες. Απεβίωσε ένα μόλις χρόνο πριν την ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ σε ηλικία 87 ετών.

Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι από το βιβλίο “Τι είναι ο Έλληνας”.Σε αυτό το σπουδαίο του σύγγραμα, ανάμεσα στην   υπερβολή και  τη γλαφυρότητα , προσπαθεί εύλογα να στοχοποιήσει τους κινδύνους από την ξενόφερτη αλλοτριωτική,εθνομηδενιστική ,σοσιαλιστική λαίλαπα,πολλά χρόνια πριν την είσοδο της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ. Εξυψώνει το ελληνικό μεγαλείο μέσα από μια σειρά από αυτοαναφορικούς ,ιλαροτραγικούς,άγραφους κανόνες ,κινούμενος  φανερά σε ένα σωβινιστικό κοινωνικό λαβύρινθο ατελείωτων  απαγορεύσεων ,εντός ενός  εθνικού κράτους περιχαρακωμένου από οτιδήποτε ξένο,για να καταλήξει στο γνωστό συμπέρασμα :Έλληνας γεννιέσαι ,δεν γίνεσαι.Το μόνο που επιτρέπεται να ακολουθεί την πιστοποιημένη γέννηση ,είναι η συνειδητοποίηση της Ελληνορθόδοξης ταυτότητας η οποία  διαφυλάττει και προστατεύει σαν κόρη οφθαλμού την ελληνική γνησιότητα .
Για την απόκτηση της γνήσιας  ελληνικής ταυτότητας, είναι απαραίτητη η βεβαιωμένη ύπαρξη  σαράντα δύο 100% ταυτοποιημένων ελληνικών  γενετικών κυττάρων  παρμένα από ένα ετερόφυλο ζευγάρι ταυτοποιημένων ορθόδοξων Ελλήνων,παντρεμένων σε ορθόδοξη εκκλησία  .Η πιστοποίηση δίνεται μόνο από το κέντρο εθνικής γνησιότητας και ορθόδοξου  ελληνικού DNA

Δεν φτάνει φυσικά μόνο αυτό. Υπάρχουν και μερικές ακόμα αυστηρές προϋποθέσεις για να μπορέσει το νεογέννητο να πάρει την σφραγίδα γνησιότητας.

 •  To παιδί πρέπει να γεννηθεί εντός των ελληνικών συνόρων. Οι προσμίξεις από κύτταρα άλλων φυλών οδηγεί στην γενεσιουργική παρέκκλιση. Οι γονείς του πρέπει να είναι  οι ίδιοι τους πιστοποιημένοι και το γενεαλογικό τους δέντρο πιστοποιημένο και αυτό τουλάχιστον 17 γενεές  πίσω.
 • Πρέπει να γεννηθεί σε νοσοκομείο με ελληνικό όνομα. Δημόσιο ή ιδιωτικό δεν έχει σημασία, αρκεί οι ιδιώτες μέτοχοι να είναι πιστοποιημένοι Ελληνες.
 • Το προσωπικό και τα μηχανήματα του νοσοκομείου πρέπει να είναι 100% ελληνικά. Φτιαγμένα σε ελληνικά εργοστάσια από Έλληνες εργάτες που φοράνε ελληνικά ρούχα ,τρώνε ελληνικά φαγητά ,κατοικούνε σε 100% ελληνικής κατασκευής σπίτια φτιαγμένα από Έλληνες με ελληνικά υλικά και εργαλεία , είναι παντρεμένοι με Ελληνίδες έχοντας τουλάχιστον ένα παιδί.
 • Τα δομικά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την ανέγερση πρέπει να είναι 100% ελληνικά.
 • Η εξόρυξη των υλικών πρέπει να έχει γίνει με ελληνικά μηχανήματα από Ελληνες ταυτοποιημένους εργάτες,που φοράνε ελληνικά ρούχα,τρέφονται με ελληνικά προϊόντα,έχουν κοντά μαλλιά και θεληματικό ελληνικό πηγούνι. Θα πρέπει να έχουν τακτική σεξουαλική ζωή και τουλάχιστον από μια εξωσυζυγική σχέση ,αλλιώς η αρσενικότητα τους και κατ επέκταση η ελληνικότητα τους είναι αμφισβητήσιμη. Θα πρέπει επίσης να έχουν ολοκληρώσει ορθά  την στρατιωτική τους θητεία ,να λατρεύουν το σουβλάκι και να ασχολούνται οπωσδήποτε με το ελληνικό ποδόσφαιρο,το ελληνικό κυνήγι,τις συζητήσεις εντός των ελληνικών καφενείων. Όλοι οι παραπάνω χώροι (γήπεδα,βουνά,καφενεία)καθώς και οτιδήποτε συνορεύει με αυτούς,θα πρέπει να είναι φτιαγμένοι από Ελληνες εργάτες που φοράνε ελληνικά ρούχα και τρέφονται με ελληνικές τροφές ,οδηγούν ελληνικά αυτοκίνητα,αγοράζουν ελληνικά προιόντα,κατοικούν σε πιστοποιημένα ελληνικά σπίτια,προέυχονται τακτικά,είναι οικογενειάρχες και τηρούν πιστά τις ελληνικές παραδόσεις και έθιμα.
 • Τα ρούχα των γιατρών ,των νοσοκόμων ,του βοηθητικού προσωπικού,των μετόχων ,ολόκληρου του υπαλληλικού προσωπικού  και των εργατών ,πρέπει να είναι φτιαγμένα από ελληνικής προέλευσης υφάσματα ραμμένα   από Ελληνίδες και μόνο ράφτρες. Όσοι είναι αρσενικού γένους και ασχολούνται με το ράψιμο δεν είναι Ελληνες.
 • Οι Ελληνίδες ράφτρες θα πρέπει και αυτές να είναι ντυμένες με ελληνικά ρούχα,να γνωρίζουν άριστα  εκτός από κοπτοραπτική και μαγείρεμα,σιδέρωμα,πλύσιμο,σφουγγάρισμα ,ξεσκόνισμα. Να είναι παντρεμένες με Ελληνες και να έχουν  παιδιά ,να εκκλησιάζονται τακτικά,να κάνουν το σταυρό τους και να αναθεματίζουν συχνά τον σοσιαλισμό,τον αναρχισμό,τον κομμουνισμό .
 • Τα τρόφιμα με τα οποία τρέφονται όλοι αυτοί που εμπλέκονται στην διαδικασία ,πρέπει να είναι ελληνικής προέλευσης/παραγωγης και μόνο , να έχουν αγοραστεί από ελληνικά σούπερ μάρκετ Ελλήνων μετόχων,στα οποία εργάζονται Ελληνες υπάλληλοι που φοράνε ελληνικά ρούχα,αγοράζουν γνήσια ελληνικά προιόντα και συμπεριφέρονται σαν γνήσιοι Ελληνες. Θα πρέπει επίσης να φέρουν καρτελάκι γνησιότητας σε ευδιάκριτο σημείο και το ονοματεπώνυμο τους να είναι ελληνικό. Ισχύει και γι αυτούς ότι και για τους προαναφερθέντες
 • Για τα σούπερ μάρκετ ισχύει ότι και για τα νοσοκομεία. Τα πάντα ,από τα υλικά με τα οποία κατασκευάστηκαν ,το προσωπικό,τους μετόχους ,μέχρι τα μηχανήματα, πρέπει να είναι ελληνικά.
 • Το μεταφορικό μέσο που θα μεταφέρει το ζευγάρι στο νοσοκομείο πρέπει να είναι 100% ελληνικής κατασκευής σε ελληνικό εργοστάσιο φτιαγμένο από ελληνικά υλικά με Ελληνες εργάτες που φοράνε ελληνικά ρούχα και τρέφονται με ελληνικά τρόφιμα,είναι οικογενειάρχες νοικοκυραίοι,πιστοί ακόλουθοι του ελληνοχριστιανικού πολιτισμού. Οποιοσδήποτε τρίτος εμπλακεί στην μεταφορά του ζευγαριού, θα πρέπει να είναι πιστοποιημένος Έλληνας. Οποιαδήποτε μουσική ακουστεί εντός του οχήματος θα πρέπει να είναι 100% ελληνική,από Ελληνες συνθέτες και τραγουδιστές που φοράνε ελληνικά ρούχα ,τρώνε ελληνικά φαγητά,κατοικούνε σε ελληνικά σπίτια,χρησιμοποιούν στις συναυλίες τους ελληνικό ταυτοποιημένο προσωπικό  και ελληνικά πιστοποιημένα μηχανήματα αναπαραγωγής ελληνικών ήχων,είναι παντρεμένοι, με ένα τουλάχιστο παιδί και ασπάζονται την ορθοδοξία.
 • Για το εργοστάσιο που το κατασκεύασε ισχύει ότι και για τα υπόλοιπα κτίρια. Γενικώς οτιδήποτε αφορά κτίρια,ανθρώπους και μηχανήματα πρέπει να είναι πιστοποιημένο,σφραγισμένο,κατοχυρωμένο στο ινστιτούτο μελετών ελληνικού γενετικού κώδικα. Ακόμα και ο αέρας με  το νερό θα πρέπει να είναι πιστοποιημένα.
 • Οι γάμοι θα πρέπει να έχουν τελεστεί σε ορθόδοξη εκκλησία με κάθε πρέπουσα ευλαβικότητα. Τα μεθεόρτια που λαμβάνουν χώρα  σε παραλίες ,καφετέριες κτλ ,όπου δεν ακολουθείτε η ελληνική παράδοση του γλεντιού και του νταουλιού ,δεν γίνονται αποδεκτά.
 • Οποιοδήποτε έγγραφο  δοθεί στο ζευγάρι για υπογραφή ,θα πρέπει να είναι παρασκευασμένο από ελληνική ξυλεία,που κόπηκε από Ελληνες υλοτόμους που φοράνε  ελληνικά ρούχα, τρέφονται με ελληνικά προϊόντα, κατοικούν σε  σπίτια ελληνικής κατασκευής και χρησιμοποιούν ελληνικά  κινητά τηλέφωνα που έχουν φτιαχτεί από ελληνικά υλικά ,σε ελληνικές εταιρίες,με Ελληνες μετόχους και εργάτες που φοράνε ελληνικά ρούχα ,τρέφονται με ελληνικά τρόφιμα,ακούνε ελληνική μουσική,είναι παντρεμένοι με ταυτοποιημένες Ελληνίδες και έχουνε  τουλάχιστο ένα πιστοποιημένο τέκνο. .Ισχύει για τους υλοτόμους ότι ακριβως και για τους υπόλοιπους του αντρικού φύλου .
 • Όλα τα πρόσωπα που θα εμπλακούν στη γέννα θα πρέπει να είναι οικογενειάρχες,σε οποιαδηποτε άλλη περίπτωση  γεννιέται  η υποψία  της απόρριψης μέρους της ελληνικής παράδοσης και το χειρότερο ,η σοβαρή πιθανότητα  σεξουαλικής απόκλισης από τα άτομα αυτα.
 • Ο καιρός είναι άλλος ένας τομέας που θα πρέπει να μελετηθεί ενδελεχώς. Αν φυσάει κάλο είναι να αναβληθεί η γέννα εξαιτίας του κινδύνου μεταφοράς αερίων μαζών από τις  γειτονικές χώρες.
 • Οι δρόμοι που θα περάσει το όχημα στην πορεία για το νοσοκομείο, θα πρέπει να είναι ελληνικοί και ως προς τα υλικά τους αλλά και την μελέτη κατασκευή.
 • Καλό είναι το ζευγάρι πριν μεταβεί στο νοσοκομείο ,να επισκεφθεί πρώτα την πολεοδομία και να ζητήσει τα σχέδια,τις εργολαβικές συμβάσεις,την λεπτομερέστατη αρχιτεκτονική μελέτη ,ώστε να είναι απολύτως βέβαιο για την ελληνικότητα σε  οτιδήποτε ακουμπήσει ,αντικρίσει ή περάσει από επάνω.  
 • το παιδί αμέσως μετά την γέννηση του πρέπει να μυηθεί στην ορθοδοξία.
 • Οι συγγενείς και φίλοι που θα επισκεφτούν το ζευγάρι επιτρέπεται να φέρουν για δώρα,μόνο διαβασμένες εικόνες και να είναι ταυτοποιημένοι έλληνες. Σε αυτή την κρίσιμη ηλικία καλό είναι να αποφεύγονται τα παιχνίδια.
 • Μόλις εξέλθει του νοσοκομείου το παιδί,θα  πρέπει να οδηγηθεί στο κέντρο πιστοποίησης ανδρισμού,ώστε να προληφθούν οι οποίες σεξουαλικές αποκλίσεις  στο μέλλον. Αν γίνει αντιληπτή η οποιαδήποτε τάση εκτός των προκαθορισμένων  ορίων  διαμόρφωσης της ελληνικής  συνείδησης,το παιδί χάνει την ελληνικότητα .
 • Βέβαιες  προϋποθέσεις είναι:Το λευκό χρώμα,ύψος τουλάχιστο 1.80 εκατοστα,θεληματικό πηγούνι ,στιβαρά μπράτσα και κοντή περιποιημένη κόμη.
 • Αν στην κακιά εκείνη ώρα γεννηθεί κορίτσι θα πρέπει να ταιριάζει απόλυτα με το χριστιανικό ιδεώδες: δούλα του Θεού. Να είναι σεμνή και ταπεινή,με άριστο γονιδιακό φορτίο,πόρνη στο κρεβάτι,πιστή σύντροφος,ικανή νοικοκυρά,δούλα του αφέντη του σπιτιού,ανεκτική στο κεράτωμα,εργατική  και πάνω από όλα τέλεια μητέρα νοικοκυρά και σύντροφος. Αν δεν πληρεί τα παραπάνω,αυτομάτως χάνει την ελληνικότητα της.
 • Αφού το παιδί αποδειχτεί  Ελληνας άντρας 100% χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση,πρέπει να βαφτιστεί εντός οχτώ μηνών το αργότερο. Αβάπτιστα παιδιά δεν γίνεται να είναι Ελληνες.
 • το σπίτι στο οποίο θα μεγαλώσει πρέπει οπωσδήποτε να έχει εικονοστάσιο και να πληρεί τις προδιαγραφές ελληνικότητας  που ισχύουν για τα υπόλοιπα κτίρια. Οτιδήποτε αγγίξει,μυρίσει,δει και ακούσει,πρέπει να είναι πιστοποιημένο.
 • Τα γύρω σπίτια πρέπει να είναι και αυτά γνήσια ελληνικά σε ακτίνα τουλάχιστον δέκα χιλιομέτρων αλλιώς η γνησιότητα χάνεται αυτόματα.
 • Η διακόσμηση του σπιτιού θα πρέπει να είναι ελληνορθόδοξου ρυθμού και τους τοίχους να κοσμούν μόνο πορτρέτα Ελληνων επαναστατών του 21,ή δεξιών πατριωτών πολιτικών .Τουλάχιστον δυο ελληνικές σημαίες θα πρέπει να υπάρχουν στο απόθεμα για έκτακτη ανάγκη.
 • Στο σπίτι θα πρέπει να ακούγονται μόνο  παραδοσιακά τραγούδια. Από τα σύγχρονα επιτρέπεται μόνο ο Καζαντζιδης.
 • Τα βιβλία που θα διαβάζει θα πρέπει να είναι και αυτά πιστοποιημένα.Επιτρέπεται μέχρι να πάει σχολείο μόνο η καινή διαθήκη και η ιστορία του ελληνικού έθνους.
 • Οι φίλοι και γνωστοί που θα έρθουν σε επαφή με το παιδί πρέπει να είναι 100% Ελληνες. Σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί άτομο για την φύλαξη του πρέπει να είναι πιστοποιημένο. Μαυριδερές,κίτρινες,κόκκινες και λοιπές πολύχρωμες υπάρξεις, απαγορεύονται.

Κλείνοντας μετά το θαυμάσιο αυτό απόσπασμα,οι γονείς καθ ολη την διάρκεια της ενηλικίωσης του παιδιού θα πρέπει να καταβάλουν σκληρό αγώνα ώστε το παιδί να μην παρεκκλίνει καθόλου από τα ελληνικά πρότυπα κινδυνεύοντας να χάσει την σφραγίδα γνησιότητας. Οι επιθέσεις των ανθελλήνων και εθνομηδενηστών που θα δεχτεί στο σχολείο ή στο διαδίκτυο, ενδέχεται να αλλοιώσουν κάποια από τα ελληνικά  χαρακτηριστικά του. Οι προσπάθειες του ελληνικού κράτους να διατηρήσουν τον εθνικιστικό χαρακτήρα της εκπαίδευσης είναι συγκινητικές,αλλά δεν αρκούν μόνο αυτές. Χρειάζεται καθημερινή πίστη στις αξίες του γνήσιου Ελληνα και θέληση ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να αντέξουμε όχι μόνο στην επέλαση  των  βάρβαρων γειτόνων ,αλλά και στον πόλεμο των εβραιομασόνων που ελέγχουν τον κόσμο και επιβουλεύονται  τον νούμερο ένα πολιτισμό του πλανήτη. Γιαυτό χρειάζεται πίστη στην ελληνική εξουσία και υποταγή στην ορθόδοξη εκκλησία ώστε να μπορέσουμε να αντισταθούμε όλοι μαζί στην επίθεση της νέας τάξης.

Το πνεύμα του Αυγουστίνου είναι πιο επίκαιρο από ποτέ και το έδαφος  εξαιρετικά  εύφορο, τώρα που ο σοσιαλισμός τελείωσε, αφήνοντας ενα τεράστιο σωρό από μπάζα.

Advertisements

3 thoughts on “Η μεταφόρτωση του Αυγουστίνου Αγκυλωτού

 1. Eνα απο τα στερεοτυπα που εχει ριζωσει βαθια στην κοινωνια ειναι ακριβως αυτο.Ποτε μου δεν αποδεχτηκα την ετεροκαθορισμενη πατριαρχικη δομη της οικογενειας που περιστρεφει τα παντα γυρω απο τις επιθυμιες του κυριαρχου αντρα και εχει τις ριζες της στο θρησκευτικο μεσαιωνα.
  Καλα φαινεται πως κραταει μεχρι σημερα ακομα και στις σχεσεις μεταξυ των νεων ανθρωπων.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.